dobar krovek kuću čuva
Početna stranicaUslugeReferenceO namaKontaktPartneri

Sanacija krova

Krov Vaše kuće je dotrajao i curi? Svako odgađanje popravka uzrokuje dodatnu štetu! Nemojte čekati da šteta postane prevelika, sanirajte Vaš krov danas.

Želite li saznati više o sanaciji krova, pročitajte članak Sanacija i rekonstrukcija krova koji smo Vam pripremili.


Dvostruka pobjeda!

Pogledajte fotografije objekata koji su osvojili prva mjesta na Olimpijadi krovopokrivača 2006. godine u kategorijama:

- Višestambene zgrade - sanacija

- Obiteljske kuće - novogradnja

Olimpijada krovopokrivača

I ove je godine održana već tradicionalna Olimpijada krovopokrivača u organizaciji uglednog proizvođača crijepa i krovne opreme, tvrtke Bramac. U Umagu su ponajbolji krovopokrivači iz cijele Hrvatske predstavili svoje radove kako struci, tako i široj javnosti. Na ovogodišnjem natječaju su sudjelovale 84 tvrtke i obrta, s ukupno 156 prijavljenih objekata.

Prethodnih godina predstavnik krovopokrivačko-građevinskog obrta Makoter bio je član stručnog žirija koji je ocjenjivao radove prijavljene na natječaj, što nam je onemogućavalo sudjelovanje u samom natječaju. Ove godine željeli smo se okušati u ulozi natjecatelja i nismo pogriješili!

Osvojeno prvo mjesto u dvije kategorije, obiteljske kuće - novogradnja, te višestambene zgrade, objekti javne i poslovne namjene - sanacija, još je jedno veliko priznanje, ovaj put pristiglo od strane struke. Krovopokrivačko-građevinski obrt Makoter s ponosom će 2006. godine predstavljati Hrvatsku u ove dvije kategorije na međunarodnoj Olimpijadi krovopokrivača, gdje ćemo "odmjeriti snage" s najboljim krovopokrivačima Europe.

Pogledajte fotografije nagrađenih objekata:

Kategorija:

Višestambene zgrade, objekti javne i poslovne namjene - sanacija

Višestambene zgrade, objekti javne i poslovne namjene - sanacija

Kategorija:

Obiteljske kuće - novogradnja

Obiteljske kuće - novogradnja
Copyright © 2006 Makoter krovopokrivačko-građevinski obrt.
Sva prava pridržana.