dobar krovek kuću čuva
Početna stranicaUslugeReferenceO namaKontaktPartneri

Savjet

Tražite izvođača krovopokrivačkih radova? Ponuda i cijene su vrlo različite, a investicija velika. Važno je ne pogriješiti, no kako znati koje je ponuda najbolja za Vas?

Nadamo se da će Vam naši savjeti za izbor krovopokrivača pomoći da doneste pravu odluku.


Tražite kvalitetan krov ?

Uopće ne sumnjamo da je Vaš odgovor na ovo pitanje potvrdan.

Vaš krov može biti dugotrajan, a ujedno može i osigurati ugodan boravak kako u potkrovlju, tako i u cijelom objektu. Zanima li Vas više, pročitajte članak "Ventilirani krov", koji smo Vam pripremili.

Krov kakav zaslužujete

 

Kvalitetno izveden krov i svi njegovi pažljivo riješeni detalji, zajedno sa svim ostalim elementima jedne stambene građevine pridonose kvaliteti i ugodnosti življenja. Stoga s posebnom pažnjom pristupamo svakom objektu, od trenutka prvog razgovora s investitorom, predlaganja rješenja i izrade ponude, pa sve do završne faze izvođenja radova.

Bilo da Vam je potreban novi krov ili sanacija već postojećeg krova, krovopokrivački obrt Makoter pobrinut će se da dobijete samo najbolje. Uostalom, za Vaš dom ništa manje od toga nije dovoljno dobro.

Osim podizanja i pokrivanja krovnih konstrukcija kosih krovova s uspjehom izvodimo radove izrade i polaganja hidroizolacija i na ravnim krovovima, a cjelokupni asortiman radova koje izvodimo obuhvaća sljedeće:

 

U suradnji s kvalitetnim kooperantima u mogućnosti smo Vam ponuditi i izvođenje grubih građevinskih radova ( zidarski, armiračko-betonski radovi isl. ), te završne unutarnje radove na uređenju interijera ( unutarnje obloge od gipskartonskih ploča, drvene lamperije isl. )

Copyright © 2004 Makoter krovopokrivačko-građevinski obrt.
Sva prava pridržana.