dobar krovek kuću čuva
Početna stranicaUslugeReferenceO namaKontaktPartneri

Sanacija krova

Krov Vaše kuće je dotrajao i curi? Svako odgađanje popravka uzrokuje dodatnu štetu! Nemojte čekati da šteta postane prevelika, sanirajte Vaš krov danas.

Želite li saznati više o sanaciji krova, pročitajte članak Sanacija i rekonstrukcija krova koji smo Vam pripremili.


Savjet

Tražite izvođača krovopokrivačkih radova? Ponuda i cijene su vrlo različite, a investicija velika. Važno je ne pogriješiti no kako znati koje je ponuda najbolja za Vas?

Nadamo se da će Vam naši savjeti za izbor krovopokrivača pomoći da doneste pravu odluku.

Vaše mišljenje

U svom radu, krovopokrivačko-građevinski obrt Makoter oduvijek je postavljao najviše standarde. Kontinuirano radimo na edukaciji naših djelatnika, pratimo novosti iz svijeta vezane uz struku, nove materijale, tehnologije i tehnike rada. Korisnicima naših usluga, Vama, želimo pružiti samo najbolje - kvalitetan i dugotrajan krov, tradicionalnog ili pak modernog izgleda, ovisno o Vašim željama.

Mnogo pozornosti posvećujemo informiranju klijenta. Smatramo da u cijelom procesu izrade ili sanacije krova ne smije biti nikakvih nepoznanica za klijenta, od rokova, cijene, konačnog izgleda. Želja nam je pružiti vrhunsku uslugu i vjerujemo da je to moguće postići samo takvim pristupom.

U konačnici, zadovoljstvo klijenta jedino je pravo mjerilo našeg uspjeha. Uz nezadovoljnog klijenta, sav naš trud bio bi ništavan. Zadovoljni klijent potvrda je ispravnosti našeg pristupa i najbolji motiv da uložimo još više truda i budemo još bolji.

Pogledajte što su neki od naših klijenata rekli o nama na stranici Dobar Glas :


"Odlična mala tvrtka koju krasi stručnost i prilagodljivost zahtjevima klijenta"

Kruno Škrinjar, Zagreb


"Tvrtka s dugogodišnjom obiteljskom tradicijom, izvrsno vođena, inovativno orijentirana, ima izvrsno uhodanu ekipu radnika koje se tretira gotovo partnerski. Uzor za hrvatske male tvrtke iz oblasti specijaliziranih usluga."

Ivan Stamać, Zagreb


"Dobili smo vrlo detaljan predračun i sve cijene i detalje unaprijed dogovorili. Za sve što je tijekom radova iskrsnulo, također smo dobili detaljne predračune i nije se radilo dok se nismo složili. Tako da na kraju nije bilo iznenađenja. Osim toga, radovi su počeli i trajali točno kako je bilo najavljeno, što smo mislili da je kod majstora nemoguće ;-)
Apsolutno tvrtka za preporučiti."

Cvijeta Bielen, Zagreb


"Sve pohvale, odlični."

Maja Mumelaš, Zagreb


"Mala tvrtka na razini Skandinavije. Šteta da nemam još jedan posao za njih."

Bojan Ivančević, Zagreb


"Vrhunska profesionalnost, brza izrada i fer odnos prema kupcu. Kad smo radili krov, Makoter je bio najpovoljniji, a jedini je cijenu iskazao s PDV-om! Da ne velim da je vlasnik Vlado bio i daleko najpristojniji od svih ponuđača. Garancija je pisana, a nakon pogleda na naš krov, i neki susjedi su angažirali istog majstora."

Neven, Zagreb


Želite li i Vi podijeliti s nama Vaše pohvale, kritike ili sugestije? Kontaktirajte nas. Rado ćemo čuti Vaše mišljenje!

Copyright © 2011 Makoter krovopokrivačko-građevinski obrt.
Sva prava pridržana.