dobar krovek kuću čuva
Početna stranicaUslugeReferenceO namaKontaktPartneri

Također pogledajte

Pozivamo Vas da pogledate i objekt s kojim je krovopokrivačko-građevinski obrt Makoter osvojio prvo mjesto na Olimpijadi krovopokrivača u Umagu 2006. godine, u kategoriji "Obiteljske kuće - novogradnja".


Sanacija krova

Krov Vaše kuće je dotrajao i curi? Svako odgađanje popravka uzrokuje dodatnu štetu! Nemojte čekati da šteta postane prevelika, sanirajte Vaš krov danas.

Želite li saznati više o sanaciji krova, pročitajte članak Sanacija i rekonstrukcija krova koji smo Vam pripremili.

Višestambene zgrade - sanacija

Ovdje možete vidjeti fotografije zgrade s kojom smo osvojili prvo mjesto na Olimpijadi krovopokrivača održanoj u Umagu 2006. godine u kategoriji "Višestambene zgrade, objekti javne i poslovne namjene - sanacija". S ovim objektom krovopokrivačko-građevinski obrt Makoter predstavljat će Hrvatsku na međunarodnoj krovopokrivačkoj Olimpijadi.

Radi se o stambenoj zgradi u Zagrebu. Izveden je ventilirani krov, za pokrov je korišten crijep Bramac Kupa Italiana Antik, te bakrena limarija.

Uz ovu zgradu vezana je i jedna zanimljivost na koju smo osobito ponosni. Naime, originalni pokrov, koji je ovom sanacijom zamijenjen, postavljao je početkom 40-tih godina prošlog stoljeća, na tada novosagrađenu zgradu, djed današnjeg vlasnika krovopokrivačko-građevinskog obrta Makoter. Čvrsto vjerujemo da smo postavili budućim generacijama nimalo lagan zadatak da slijedećom sanacijom, za kojih 70 godina, ovo djelo nadmaše.

Napomena: svaku fotografiju možete pogledati uvećano.

Copyright © 2006 Makoter krovopokrivačko-građevinski obrt.
Sva prava pridržana.